.share-twitthis{ background:url(http://tinyurl.com/ay2jsc) 10px top no-repeat; padding-left:42px; font-size:11px; line-height:18px; }

Friday, January 1, 2010

Letak Foto Korang Kat Muzium Plak...


Belakangan ini aku banyak post tentang tutorial,lebih-lebih lagi mengenai kreativiti mengkreatifkan gambar/foto seseorang itu.Artikel kali ini jugak sememangnya berkaitan dengan tutorial. Kali ini tugas korang plak ialah korang boleh meletakkan foto/gambar kesukaan korang tu kat salah satu muzium lukisan.Terdapat 4 efek telah disediakan di web Dumpr ini untuk korang pilih dan letak foto korang tu muzium lukisan ini.

Camner nak buat ? Senang je.Korang pegi ke web Dumpr ini dan korang kena pilih foto yang korang suke tu.Pastu korang kena pilih salah satu daripada 4 efek gambar muzium tersebut.Lepas tu korang boleh lihat hasilnya.Tengok contoh yang telah aku buat kat atas ni.Senang je kan ?
...Mawi suka tengok criter ultromen, sudah baca artikel ini silalah hantar komen...

Share

11 KOMEN:

dianamisri said...

kreatif sungguh...slm perknalan..

dianamisri said...

i follow u,u follow i plk..huhu...

★Dakjaat™ ☆ said...

ko nak cerita pasal gossip ke pasal software ke ape ni? aku confuse...~ (-_x)

★Dakjaat™ ☆ said...

i follow you . jom follow kitorang plak .. :P

The Muppets Boy said...

dianamisri
-thanks,salam perkenalan.erm sori,i jarang follow orang.merbahaya,takut kena curi..hehe gurau je...nanti erk aku follow

dakjaat
-aku ceriter pasal semua la.blog metroskandal ni ditubuhkan/di buat utk memberi info kepada semua pengguna internet,xkire la info pasal,software ke,artis ke,muzik ker,games ker,ape2 je la.sebab blog ni aku nak jadikan ia berversatile..ok faham ?

duOne_sTarz said...

cute la picture.. bagus la banyak blajar.. sye pown ade jgk blaja..
salam pkenalan nye

The Muppets Boy said...

hehe thanks duone...salam perkenalan jugak buat awk

umieaisyah said...

best ler..timer kasih kongsi ilmu..

umieaisyah said...

thanks 4 sharing..

adrin_malina said...

salam perkenalan.

marlynn said...

am here!!! great bl0g man~

 

Metro Skandal. Powered By Blogger © 2009 Bombeli | Theme Design: ooruc